Adult Swim anunță blocul Toonami Rewind și difuzează Anime-urile Sailor Moon, Dragon Ball Z Kai, Naruto

Blocul de programe Toonami de la Adult Swim a anunțat vineri că va crea un nou bloc numit Toonami Rewind, dedicat difuzării de anime-uri, sau versiuni ale serialelor, care au fost difuzate pe Toonami original înainte de renașterea sa din 2012.

May 20, 2024 - 19:18
 0  18
Adult Swim anunță blocul Toonami Rewind și difuzează Anime-urile Sailor Moon, Dragon Ball Z Kai, Naruto

Toonami Rewind va fi difuzat vinerea, începând cu 31 mai, la ora 17:00 EDT, și va prezenta Sailor Moon cu cea mai nouă variantă de dublare în limba engleză de la Viz Media, Dragon Ball Z Kai - versiunea condensată a seriei anime Dragon Ball Z din 1989-1996, și Naruto.

Lineup-ul complet de pe 31 mai include:

  • 5:00 p.m. – Sailor Moon (Viz Media's English dub)
  • 5:30 p.m. – Dragon Ball Z Kai
  • 6:00 p.m. – Dragon Ball Z Kai
  • 6:30 p.m. – Naruto

Co-creatorul Toonami Jason DeMarco a confirmat pe Twitter că Toonami Rewind va folosi "muzica clasică mai veche Toonami și unele ambalaje mai vechi" care au fost recreate în HD pentru o emisiune aniversară. Blocul Toonami de la Cartoon Network a început în 1997 și s-a încheiat în 2008, după o perioadă de 11 ani. Toonami a revenit la Adult Swim sâmbăta, în mai 2012, și continuă să fie difuzat în fiecare sâmbătă.

În aprilie 2012, compania și-a întrebat adepții de pe Twitter dacă vor să primească înapoi blocul. Cartoon Network a readus temporar Toonami în acea zi de April Fool's Day, cu reluări ale unor anime-uri precum Dragon Ball Z, Mobile Suit Gundam Wing, Tenchi Muyo!, Outlaw Star, Blue Submarine No. 6, Trigun și altele. Maratonul a inclus chiar și clipuri video nou produse cu mascota Toonami, T.O.M.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.