Anime-ului The Magical Girl and The Evil Lieutenant Used to Be Archenemies va debuta pe 9 iulie

Site-ul oficial pentru The Magical Girl și The Evil Lieutenant Used to Be Archenemies, anime-ul de televiziune al manga Katsute Mahō Shōjo to Aku wa Tekitai Shiteita. a regretatei creatoare Cocoa Fujiwara, a dezvăluit luni șase noi membri ai distribuției și un al treilea videoclip de promovare pentru anime.

May 14, 2024 - 23:59
May 16, 2024 - 22:36
 0  13

Site-ul oficial pentru The Magical Girl și The Evil Lieutenant Used to Be Archenemies, anime-ul de televiziune al manga Katsute Mahō Shōjo to Aku wa Tekitai Shiteita. a regretatei creatoare Cocoa Fujiwara, a dezvăluit luni șase noi membri ai distribuției și un al treilea videoclip de promovare pentru anime. Videoclipul dezvăluie data de premieră a anime-ului, 9 iulie.

Fujiwara a debutat cu manga în revista Gangan Joker a Square Enix în septembrie 2013, dar a lăsat manga neterminată înainte de a muri în martie 2015. Square Enix a publicat al treilea și ultimul volum compilat al manga în martie 2016. Gangan Joker a precizat că decizia de a publica cel de-al treilea volum al manga a fost luată după ce s-a consultat cu familia lui Fujiwara.

Yen Press a anunțat în februarie că a obținut licența pentru manga și că va începe să o lanseze în august. Compania descrie povestea:

Este o fată magică, care a jurat să lupte pentru pace, dragoste și dreptate. El este un locotenent, născut într-o familie de militari care servește un imperiu malefic. Și totuși, a fost dragoste la prima vedere... De la creatoarea Inu x Boku S.S., Cocoa Fujiwara, vine o bandă desenată de patru panouri despre dușmani ostili care nu se vor ucide (și se vor iubi) unul pe celălalt!

Fujiwara și-a făcut debutul cu povestirea scurtă "Calling" în 1999. Ulterior, ea a serializat manga Inu × Boku SS în Gangan Joker din 2009 până în 2014. Yen Press publică comedia romantică în America de Nord, iar manga a inspirat anime-ul de televiziune Inu X Boku Secret Service din 2012, pe care Sentai Filmworks l-a lansat în America de Nord.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

TUDIXXX Nothing just me and some beers hehe